ÄÄNI-JA MUSIIKKIPALVELUT
Laadukkaat ääni-ja musiikkipalvelut ammattitaidolla ja vuosien kokemuksella.

Mojon musiikkistudio sijaitsee Villähteellä, vanhassa bussitehtaassa Yrityskeskus Korilla. Äänitysstudion lisäksi meillä myös liikkuvan musiikkistudion palvelut, silloin kun äänitykset toteutetaan kentällä.

Ota yhteyttä, millainen projekti sinulla olisi toteutettavaksi? Me kerromme miten voimme auttaa.

On kyseessä äänisuunnittelu, tehosteet esim. teatteri- sekä videotuotantoihin tai biisien äänityksiin, niin ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa toteuttamaan visiosi.

Äänitykset, miksaukset, sävellykset, sovitukset ja taiteellinen tuotanto, ota yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä sinua palveleva kokonaisuus.

Musiikkiteknologi, muusikko Amk Ilmari Myllynen
Musiikkiteknologi, muusikko Hannu Kilkki

Mojo-tuotanto 044 3359155


YHTEISTYÖ KUNINKUUSRAVIEN KANSSA 2019

Uudenlainen työpaikkaohjaajan opas ei saarnaa vaan antaa ajateltavaa monesta eri näkökulmasta.

Työpaikkaohjaajan opas voidaan toteuttaa kuunnelman muodossa. Sen ovat osoittaneet Ihan samat- hankkeen tekijät yhdessä Mojo-tuotannon kanssa.

Kuunnelman avulla on tarkoitus vaikuttaa työllistämisen asenteisiin, kunnioittaa erilaisuutta ja edistää työelämän esteettömyyttä sekä tuoda esille ajatusta "ihan samoja ollaan kaikki.". Perinteisistä oppaista poiketen asia kerrotaan nyt kuunnelman muodossa, kertoo projektipäällikkö ja työhönvalmentaja Pirkko Louhelainen Kiipulan ammattiopistosta.

Kaikki kolme osaa ovat kuunneltavissa Kiipulamedian YouTube kanavalla.

Ensimmäinen kisamaskotille luotu somesarja on Mojon tuottama ja siinä seurataan Kunkun edesottamuksia kohti kuninkuusraveja.

Kunkku seikkailee pääasiassa kuninkuusravien FaceBook-sivulla, mutta videot löytyvät myös YouTube-kanavalta. Kunkun seikkailuja seurattiin 18 videon verran.

Mojo-tuotanto tuotti videosarjan kaikki työvaiheet käsikirjoituksesta toteutukseen.