TIENARIT, BILEBÄNDIEN TRAKTORI!

2003 perustetulla Ti€napojilla on takanaan pitkä historia ja vankka kokemus esiintymisistä mm. yökerhoissa, klubeilla, yritysbileissä sekä häissä.

Jäsenet ovat ammattimuusikoita jotka ovat vaikuttaneet monissa yhtyeissä, eturivin artistien taustabändeissä sekä teatteriareenoilla.

Bändin valtti on ehdoton ammattitaito, aito omistautuminen soittamiseen sekä helppo lähestyttävyys. Repertuaari on monipuolinen: bändiltä taipuu niin Finnhits kuin suomirock/-pop, instrumental sekä englanninkieliset cover- klassikotkin. "Tienarit" on varma valinta viihdyttäjäksi sekä isoihin että mediumeihin tilaisuuksiin!

Jakke Saarinen, Atte Härkönen, Ilmari Myllynen, Jaska Teuri
Jakke Saarinen, Atte Härkönen, Ilmari Myllynen, Jaska Teuri

Akustinen Ti€napojat–duo on nappivalinta pieniin tilaisuuksiin, kompakteihin tiloihin ja tunnelmallisiin tuokioihin.

Atte Härkönen: kitara & laulu

Ilmari Myllynen: haitari & lauluRokkiklassikoita akustisesti tulkittuna

Huikean monipuolinen laulajatar ja laulunopettaja Sanna Solanterä on tuttu muun muassa The Voice of Finlandista sekä My Favourite Nemesis-metalliyhtyeestä. TøBLøB:in muut jäsenet Atte Härkönen ja Ilmari Myllynen ovat monessa liemessä keitettyjä ammattimuusikoita.

Luvassa on pop- ja rock-klassikoita usealta eri vuosikymmeneltä, joten setistä löytyy varmasti jokaiselle jotakin olit sitten liikenteessä joko fiilistelytunnelmissa tai jos kaipasit rapeampaakin menoa. Foo Fighters, Adele, David Bowie, Olavi Uusivirta, Alanis Morissette, The Beatles… Tuossapa nimettynä vain muutamia tähtiartisteja ja bändejä, joiden kappaleista pääsee keikan aikana nauttimaan.


Kasaribileet!

Räiskyvän räjähtävä kasarishow ladattuna klassikoilla, kahden viihdealan ammattilaisen esittämänä

Molemmat artistit Matti Rockell ja Imppu ovat tuttuja mm. TV:stä (The Voice of Finland, All Together Now Suomi, X-Factor Suomi), lukuisista musikaali- ja showtuotannoista, sekä osana Adam & Eve-yhtyettä jolla on pitkälti yli 2 miljoonaa striimiä Spotifyssa.

Sisältää hittejä ja unohtuneita helmiä akselilla Alphaville/Depeche Mode/Erasure/Pet Shop Boys ja monia muita... koe kasari uudestaan, uudella tulkinnalla!Myllynen & Salomaa plays M.A. Numminen

Pomppii kumipallon lailla!

Kahden pitkän linjan musiikkialan tekijän tribuutti nyt jo lavoilta poistuneille taiteilijoille ja heidän ainutlaatuiselle tyylilleen. Ilmari Myllynen on muusikko ja näyttelijä joka on esittänyt M.A:ta useissa näytelmissä ja herättänyt huomiota opeteltuaan Nummisen laulu- ja esiintymistyylin tarkkaan. Tommi Salomaa on muusikko, säveltäjä ja tuottaja joka taitaa pianon, haitarin ja koneet. Tämä kaksikko jatkaa rakastettujen taiteilijoiden perintöä ja tuo mukanaan uusrahvaanomaista tunnelmaa jäniksiä ja kissoja unohtamatta. Kuinka kookospähkinä rikotaan ja mitä kuuluu Helga-neidille kylpyyn? Kertakaikkisen riemastuttava konsertti!

Esityksen pituus n. 60min.


Musiikilla höystetty hauska kahden miehen huumoripläjäys sopii erinomaisesti illan kevennykseksi esimerkiksi ruokailun ja jälkiruoan väliin. Nämä pojat tulla tupsahtavat tilaisuuksiin aina kaikille yllätyksenä ja mukana on "vierailemassa" myös maailmantähtiä kuten Elvis Presley ja Michael Jackson. Mojova naurutakuu!

Katsojapalautetta: "Peittositte kyllä Hirviniemen ja kumppanit."

Esiintyjät: Väinö Weckström – näyttelijä, ohjaaja & Ilmari Myllynen – muusikko, näyttelijä

Esityksen kesto n. 30min.


Kerro millaista ohjelmaa kaipaat tilaisuuteesi ja pyydä tarjous.