Mojo-tuotannon show & dinner-illat ja erilaiset kulttuuritapahtumat tuovat ainutlaatuisia hetkiä elämään.


Hyppää kyytiin! Show & dinner-illat
Yrityskeskus Korilla 19.11. & 3.12.2021 

Toni on turhautunut nuori mies. Hän työskentelee linja-autotehtaalla jo kolmannessa sukupolvessa. Tekee tunnollisesti työnsä, mutta mikään ei oikein tunnu miltään. Asialle täytyisi tehdä jotain, mutta mitä? Siitä Toni ei oikein saa kiinni.

Myös linja-autotehtaalla on havaittu haasteita. Kotimaan markkinoilla on kysyntä laskenut ja Autokorin johtaja on pistänyt merkille myös henkilöstönsä puutteet teknisen osaamisen sekä motivaation saralla. Johtaja pestaa salaiseen selvitystyöhön tyttärensä Sirpa Saarion joka ottaa tehtävän tosissaan, työskenteleehän tehtaalla useita nuoria, käsistään taitavia miehiä. Tehtaan työntekijöiden sukat saadaankin pyörimään lopulta niin hurjasti, että vauhdissa ei meinaa pysyä edes vuoropäällikkö Antero Nyyssönen.

Oppiiko sähkömies Kenneth Sjöblom-Bläblom erottamaan oikeat johdot värisokeudestaan huolimatta?

Saako verhoilija haaveilla David Hasselhoffista työajallaan?

Uskaltaako Toni kokeilla jotain sellaista, mistä ei ollut osannut edes haaveilla?

Herkullinen illallinen vie makuaistisi suoraan 80-luvulle!
Vihersalaattia, kastike, ananas-salaattia, makaroni-kinkkusalaattia, coctailtikkupaloja, suolakurkkuveneitä, graavilohta, liha- sekä kasvislevypiirakkaa, täytettyjä paprikoita, 

Leivitettyjä porsaanleikkeitä, katkarapu-parsalisuke leikkeelle 
choron-kastiketta, lohkoperunoita, kasvisgratiinia

Jälkiruoka: keikauskakkupaloja, charlotte russe, kahvi, tee

Illallisen 80-luvun hengessä toteuttaa Lounaskori. Pienet muutokset menussa mahdollisia, illallinen on laktoositon ja saatavilla myös gluteenittomana. 

Erityisruokavalioissa yhteys mervi@lounaskori.fi  www.lounaskori.fi

Syksyn parhaaseen show & dinner-iltaan liput 78€ sis alv.   

80-luvun iloisimmat drinkit loihtii Tirra-Torvi Ravintolat Oy  –  K18

Riku Suokas on suomalaisen stand upin isähahmona tunnettu koomikko, näyttelijä ja esittävän taiteen moniottelija: hän on mm. johtanut Tampereen Työväen Teatteria ja Hämeenlinnan Kaupungin Teatteria sekä perustanut Tomaatteja! Tomaatteja! -stand up-festivaalin. Perussuomalaisesta ulkomuodostaan huolimatta Rikussa asuu hieman runoilijaa. Hänessä yhdistyvät suuri sydän ja suomalaisen, keski-ikäisenmiehen alemmuudentunne.


Johanna Tohni on stand up-koomikko, improvisaationäyttelijä ja monialainen teatterintekijä. Vaikka hän aloitti stan up-lavoilla keikkailun vasta 2014, on hän monelle suomalaiselle komiikan ystävälle tuttu klubeilta, festivaaleilta ja Nelosen Stand Up! -ohjelmasta. Johanna on omien sanojensa mukaan suorapuheinen, nelikymppinen äiti-ihminen, johon monet (hänet itsensä mukaan lukien) liittävät sanan "härski".


KORIN TROKARI

Salainen show & dinner 1928

Korin trokari on tilattavissa yksityistilaisuuksiin joko täällä Korilla tai ravintoloihin tms. salakapakaksi soveltuvassa tilassa ja muokattavissa juhlaasi sopivaksi. Pyydä tarjous ja suunnitellaan täydellinen ilta juuri teidän juhlaseurueellenne. Trokari soveltuu parhaiten isommille n. 60-150 hlön ryhmille.

Kun haluat juhliltasi enemmän!

Miksi et järjestäisi niitä 20-luvun hengessä? Hulvattomin ilta kuljettaa sinut ajassa taaksepäin vuoteen 1928!
Eletään salakapakoiden, jazzmusiikin ja mykkäelokuvien kulta-aikaa. Hollywoodista Suomeen palanneen laulajatähti neiti Sarpanevan Korille rakentama salainen "teehuone" tarjoaa kaiken sen mitä Hollywoodin salaiset jazzklubit! Swing-musiikki soi, noutopöydästä voi nauttia herkullisia ruokia, baarista coctaileja ja huurteisia. Mahtaako ilta tuoda mukanaan joitakin yllätyksiä? 

Sinun täytyy vain nostaa juhla-asusi kaapista ja uskaltaa heittäytyä 20-luvun jännittävään tunnelmaan jonne sinut kuljettavat näyttelijät Sanna Heiskanen, Ilmari Myllynen, Väinö Weckström sekä Mirva Myllynen.

Illan tanssimusiikista vastaa Anttilanmäki Swing Society:

Antti Reponen laulu, Jussi Laherto kontrabasso, Ilppo Eresmaa kitara Tommi Nurmilaine rummut, Timo Hiipakka trumpetti, Tuisku Marttinen piano / hanuri

Illan catering Lounaskori

Pyydä tarjous niin suunnitellaan teille sopiva juhlakokonaisuus. Tilaisuudet Liike- ja yrityskeskus Korin juhlatilassa Puusepänsalissa 20-luvun tyyliin n. 100-120 hengelle.

Valokuvat ja video JOA Photography