SHOW & DINNER

Pikkujoulukausi 2020

Koronan vuoksi Mojo-tuotannon show & dinner-illat Korilla Puusepänsalissa ovat peruuntuneet.

Korin trokari on tilattavissa yksityistilaisuuksiin joko täällä Korilla tai ravintoloihin tms. salakapakaksi soveltuvassa tilassa ja muokattavissa juhlaasi sopivaksi. Pyydä tarjous ja suunnitellaan täydellinen ilta juuri teidän juhlaseurueellenne. Trokari soveltuu parhaiten isommille n. 60-150 hlön ryhmille.

KORIN TROKARI

Salainen show & dinner 1928


Kun haluat juhliltasi enemmän!

Miksi et järjestäisi niitä 20-luvun hengessä? Hulvattomin ilta kuljettaa sinut ajassa taaksepäin vuoteen 1928!
Eletään salakapakoiden, jazzmusiikin ja mykkäelokuvien kulta-aikaa. Hollywoodista Suomeen palanneen laulajatähti neiti Sarpanevan Korille rakentama salainen "teehuone" tarjoaa kaiken sen mitä Hollywoodin salaiset jazzklubit! Swing-musiikki soi, noutopöydästä voi nauttia herkullisia ruokia, baarista coctaileja ja huurteisia. Mahtaako ilta tuoda mukanaan joitakin yllätyksiä? 

Sinun täytyy vain nostaa juhla-asusi kaapista ja uskaltaa heittäytyä 20-luvun jännittävään tunnelmaan jonne sinut kuljettavat näyttelijät Sanna Heiskanen, Ilmari Myllynen, Väinö Weckström sekä Mirva Myllynen.

Illan tanssimusiikista vastaa Anttilanmäki Swing Society:

Antti Reponen laulu, Jussi Laherto kontrabasso, Ilppo Eresmaa kitara Tommi Nurmilaine rummut, Timo Hiipakka trumpetti, Tuisku Marttinen piano / hanuri

Illan catering Lounaskori

Pyydä tarjous niin suunnitellaan teille sopiva juhlakokonaisuus. Tilaisuudet Liike- ja yrityskeskus Korin juhlatilassa Puusepänsalissa 20-luvun tyyliin n. 100-120 hengelle.

Valokuvat ja video JOA Photography