Mojo-tuotannon show & dinner-illat ja erilaiset kulttuuritapahtumat tarjoavat elämyksiä Korilla.


Mars vs. Venus?

TAPAHTUMA PERUTTU JA PALAA OHJELMISTOON LOPPUVUODESTA

Onko naisella helpompaa miehen kanssa vai miehellä naisen kanssa, kun miehet ovat Marsista ja naiset Venuksesta? Selvää on, että helppoa ei ole kummallakaan. Stand up-komiikkatykitys Mars vs. Venus on täynnä piinaavan tunnistettavia ja sanoinkuvaamattoman hauskoja tilanteita. Välillä stereotypiat pöllyävät, välillä ne ovat taivahan tosia! Tässä esityksessä jokainen, jolla on parisuhteesta kokemusta, löytää ärsyttävän tuttuja piirteitä niin itsestään kuin kumppanistaankin.

Toistensa ja parisuhteensa raivostuttavimpia ja rakastettavimpia puolia ruotivat Johanna Tohni jaRiku Suokas - stand up-koomikot jotka ovat pariskunta paitsi lavalla, myös tosielämässä. He pistävät itsensä likoon kaulaa myöten: esityksen aikana ryöpytetään niin seurustelun alkuvaihe, uusioperheen haasteet, lapsiperheen vanhempien seksielämä kuin miesten ja naisten erotkin.

"Tästä tulee hitti" - Aamulehti

"Parisuhdekomedia joka iskee aivan suoraan nauruhermoon" - Tamperelainen

"On kuin suosikkinäytelmäni Luolamies olisi saanut jatko-osan!" - katsojan palaute


Riku Suokas on suomalaisen stand upin isähahmona tunnettu koomikko, näyttelijä ja esittävän taiteen moniottelija: hän on mm. johtanut Tampereen Työväen Teatteria ja Hämeenlinnan Kaupungin Teatteria sekä perustanut Tomaatteja! Tomaatteja! -stand up-festivaalin. Perussuomalaisesta ulkomuodostaan huolimatta Rikussa asuu hieman runoilijaa. Hänessä yhdistyvät suuri sydän ja suomalaisen, keski-ikäisenmiehen alemmuudentunne.


Johanna Tohni on stand up-koomikko, improvisaationäyttelijä ja monialainen teatterintekijä. Vaikka hän aloitti stan up-lavoilla keikkailun vasta 2014, on hän monelle suomalaiselle komiikan ystävälle tuttu klubeilta, festivaaleilta ja Nelosen Stand Up! -ohjelmasta. Johanna on omien sanojensa mukaan suorapuheinen, nelikymppinen äiti-ihminen, johon monet (hänet itsensä mukaan lukien) liittävät sanan "härski".

Esityksen jälkeen ilta jatkuu DJ Impun Love boat-spesiaalilla!

Yrityskeskus Kori Puusepänsali lauantaina 17.4.2021 . Esityksen kesto n. 2h. Esityksessä on väliaika.

Ovet avautuvat klo 17.30, show time klo 19.00, suljemme klo 24.00

Koritie 2, 15540 Villähde, sisäänkäynti ovi 20. Tapahtumassa alkoholianniskelu, Tirra Torvi Ravintolat. K18.

Korille helposti Lahden seudun liikenteen linja-autolla nro 4. Linja-autot pysähtyvät aivan Korin edessä. Autoilijoille Korilla on isot ilmaiset parkkipaikat.


Kepeä elämäni

Miiko Toiviaisen palkittu monologiesitys 

Mojon kulttuuri-ilta Puusepänsalissa 13.5.2021

Torstaina 13.5.2021

Liput 20€  sis. alv. & palvelumaksu

Showtime klo 19.00 - ovet avautuvat klo 18.

Esityksen kesto n. 1h, ei väliaikaa

Puusepänsalissa kahvio avoinna ennen ja jälkeen esityksen.

Työryhmä:

Näyttämöllä: Miiko Toiviainen
Ohjaaja: Riikka Oksanen
Dramaturgi: Aino Pennanen
Sävellys ja äänisuunnittelu: Eeva Kontu
Visuaalinen suunnittelu: Sofia Palillo
Musiikin tuotanto: Mikko Renfors
Kiertueteknikko: Titus Torniainen

Julisteen kuva: Kajo Rauni

KEPEÄ ELÄMÄNI on omakohtainen, runollinen, laulullinen, vastaansanomaton ja pohjattoman leikkisä monologi siitä, miten sen kertojan transtausta on kääntynyt voimavaraksi ja onnellisuuden lähteeksi.

Miiko Toiviainen valittiin Vuoden nuoreksi lausujaksi Kajaanin Runoviikolla vuonna 2018. Voiton myötä Toiviaiselta tilattiin esitys vuoden 2019 Runoviikolle. Kajaanin ensi-iltansa lisäksi Kepeä elämäni -monologi on hurmannut yleisönsä mm. Lahden Teatteri Vanhassa Jukossa, Oulun Valvenäyttämöllä ja Hämeenlinnan Eräs Teatterissa. Helsingissä sitä esitettiin viiden esityksen verran loppuunmyydyssä Teatteri Takomossa, myöhemmin myös Q-teatterissa. Kepeä elämäni jatkaa vierailujaan näyttämöillä ja teatterifestivaaleilla ympäri Suomen.

Helmikuussa 2020 Kepeä elämäni nimettiin Valtakunnallisen Monologikilpailun voittajaksi. Maaliskuussa 2020 Miiko Toiviainen sai monologista Vuoden teatterinäyttelijä -palkinnon.

Arvosteluja

"Kepeä elämäni on esitys, joka kaikkien pitäisi nähdä."
- Turun Sanomat

"Hyvin jäsennelty esitys on tiivis, hieman vajaan tunnin mittainen, mutta sisältää silti kokonaisen maailman. Valoineen ja varjoineen."
- Helsingin Sanomat

"Kepeä elämäni on kerännyt kauniita kiitoksia, sympatian hyrinää ja ylistystä kaikkialla, missä se on nähty."         -Kaleva

Blogit

Paljon melua teatterista
"Kertakaikkisen vaikuttavaa, hauskaa, koskettavaa, tärkeää, ja silkkaa nautintoa katsojalle."

Teatterinna
"Kepeä elämäni kestää vain vajaan tunnin, mutta siihen tuntiin mahtuukin sitten sellainen määrä lämpöä, iloa, tärkeitä juttuja, vilpittömyyttä, tunnetta ja jotenkin vain niin hienoa, avointa ja herkkää läsnäoloa, että haluaisin istua katsomossa vaikka kuinka kauan kuuntelemassa Toiviaisen puhetta."

Teatterikärpäsen puraisuja
"[Kepeä elämäni] saa yleisön nauramaan välillä vedet silmissä ja sitten kuuntelemaan vakavana, hymyilemään, herkistymään, ymmärtämään, oppimaan."

KORIN TROKARI

Salainen show & dinner 1928

Korin trokari on tilattavissa yksityistilaisuuksiin joko täällä Korilla tai ravintoloihin tms. salakapakaksi soveltuvassa tilassa ja muokattavissa juhlaasi sopivaksi. Pyydä tarjous ja suunnitellaan täydellinen ilta juuri teidän juhlaseurueellenne. Trokari soveltuu parhaiten isommille n. 60-150 hlön ryhmille.

Kun haluat juhliltasi enemmän!

Miksi et järjestäisi niitä 20-luvun hengessä? Hulvattomin ilta kuljettaa sinut ajassa taaksepäin vuoteen 1928!
Eletään salakapakoiden, jazzmusiikin ja mykkäelokuvien kulta-aikaa. Hollywoodista Suomeen palanneen laulajatähti neiti Sarpanevan Korille rakentama salainen "teehuone" tarjoaa kaiken sen mitä Hollywoodin salaiset jazzklubit! Swing-musiikki soi, noutopöydästä voi nauttia herkullisia ruokia, baarista coctaileja ja huurteisia. Mahtaako ilta tuoda mukanaan joitakin yllätyksiä? 

Sinun täytyy vain nostaa juhla-asusi kaapista ja uskaltaa heittäytyä 20-luvun jännittävään tunnelmaan jonne sinut kuljettavat näyttelijät Sanna Heiskanen, Ilmari Myllynen, Väinö Weckström sekä Mirva Myllynen.

Illan tanssimusiikista vastaa Anttilanmäki Swing Society:

Antti Reponen laulu, Jussi Laherto kontrabasso, Ilppo Eresmaa kitara Tommi Nurmilaine rummut, Timo Hiipakka trumpetti, Tuisku Marttinen piano / hanuri

Illan catering Lounaskori

Pyydä tarjous niin suunnitellaan teille sopiva juhlakokonaisuus. Tilaisuudet Liike- ja yrityskeskus Korin juhlatilassa Puusepänsalissa 20-luvun tyyliin n. 100-120 hengelle.

Valokuvat ja video JOA Photography