Hyppää kyytiin!

Vietä hulvattoman hauska ilta 80-luvun hengessä! 

Toni on turhautunut nuori mies. Hän työskentelee linja-autotehtaalla jo kolmannessa sukupolvessa. Tekee tunnollisesti työnsä, mutta mikään ei oikein tunnu miltään. Asialle täytyisi tehdä jotain, mutta mitä? Siitä Toni ei oikein saa kiinni.

Myös linja-autotehtaalla on havaittu haasteita. Kotimaan markkinoilla on kysyntä laskenut ja Autokorin johtaja on pistänyt merkille myös henkilöstönsä puutteet teknisen osaamisen sekä motivaation saralla. Johtaja pestaa salaiseen selvitystyöhön tyttärensä Sirpa Saarion joka ottaa tehtävän tosissaan, työskenteleehän tehtaalla useita nuoria, käsistään taitavia miehiä. Tehtaan työntekijöiden sukat saadaankin pyörimään lopulta niin hurjasti, että vauhdissa ei meinaa pysyä edes vuoropäällikkö Antero Nyyssönen.

Oppiiko sähkömies Kenneth Sjöblom-Bläblom erottamaan oikeat johdot värisokeudestaan huolimatta?

Saako verhoilija haaveilla David Hasselhoffista työajallaan?

Uskaltaako Toni kokeilla jotain sellaista, mistä ei ollut osannut edes haaveilla?

Lavalla: Annamaria Karhulahti, Lassi Puodinketo, Stefan Andérsen, Ilmari Myllynen, Laura Peltoniemi, Atte Härkönen ja Mirva Myllynen

Hyppää kyytiin! Musiikkiteatterishow on täydellinen valinta, kun haluat yrityksellesi erilaisen mukaansa tempaavan elämyksen. Esitys on mahdollista toteuttaa myös show & dinner-kokonaisuutena. Pyydä tarjous ja suunnitellaan yrityksellesi teitä palveleva kokonaisuus. 

Hyppää kyytiin! Musiikkiteatterishow on toteutettu

Suomen kulttuurirahaston Päijät-Hämeen rahaston tuella.