KORIN JATSIT 2020

"Olipahan aivan huipputapahtuma! Näitä lisää! Jatkoon!"

-Asiakaspalaute

Kiitos yleisö, upeat artistit ja yhteistyökumppanimme onnistuneesta Korin jatsit tapahtumasta ja oikein hilpeästä tunnelmasta ja illasta livemusiikin äärellä!


Kesä 2020 tulee olemaan se legendaarinen kesä kun Villähteellä järjestetään ensimmäinen oma musafestari: Korin jatsit!

Yrityskeskus Korin juhlatilassa Puusepänsalissa, elokuun ensimmäisenä lauantaina vietetään riemukas elävän musiikin täyttämä ilta.
Kolme esiintyjää tarjoilee yleisölle poppia ja folkia ja paikalla voi nauttia myös hyvästä ruoasta ja juomasta. Kerää siis oma iloinen seurueesi valmiiksi kesän riemukkaimpiin bileisiin!
Esiintyjät: SAMAE KOSKINEN, VIITASEN PIIA, YLÄVIRE, VARJOTTARET, DUO KARHOS

Tapahtumassa esittäytyy myös upea tanssityhmä Chicas De Caramelo.

Ovet avautuvat klo 15.30 livet alkavat klo 16.00. Ohjelma yllä. Bileet loppuvat klo 24.00. 

Anniskelu Tirra Torvi Ravintolat, Ikäraja 18.  Yrityskeskus Kori, Koritie 2 Villähde Lahti  

Lahden seudun liikenteen linja-auto nro 4 pysähtyy suoraan Korin edessä, joten pääset kätevästi jatseille myös julkisilla.

Yhteistyössä ja tapahtumaa tukemassa:  Lahden kaupunki, Yrityskeskus Kori, Tirra Torvi Ravintolat, Lounaskori, IdeaKarhun kasvomaalaus, KorinFoto, Painajainen, Willvox, Stark, Uponor, LHE-Rakennus, Famuri.

Kuva Aki-Pekka Sinikoski

Samae Koskinen

Samae Koskinen on monipuolinen taiteilija, joka tunnetaan parhaiten lauluistaan. Hän on kulkenut tiensä kriitikoiden indie-suosikista suomipopin positiiviseksi toivon ja lohdun lähettilääksi.

Koskisen tekstit koskettavat, mutta eivät imelästi, ja mukana on aina annos huumoria.
 Koskinen aloitti uransa englanninkielisen kamaripop-yhtyeen keulilta, mutta huomasi pian olevansa keskellä suomenkielistä soolouraa. Ensimmäisen levyn radiohitti "Hän asuu näillä kulmilla" ja sitä seuranneen "Elossa"-albumin Emma-ehdokkuus saivat pian jatkoa sarjasta hienoja lauluja ja konsertteja.

Tähän mennessä hän on julkaissut kuusi omaa nimeään kantavaa albumia, viimeisimpänä "Hillitön elämä", joka on saanut lämpimän vastaanoton niin mediassa kuin fanien keskuudessa. 


Samae Koskinen on esiintynyt säännöllisesti myös televisiossa, muun muassa juontaen YLElle Ruoka-Suomi -dokumenttisarjan. Lisäksi hän on kirjoittanut lauluja Anna Puulle, Arttu Wiskarille ja Ellinooralle. Hän on vieraillut Ruger Hauerin ja Kauko Röyhkä & Riku Mattilan albumeilla ja tuottanut Jarkko Martikaista, Hero Dishonestia ja Circleä.

Kuva Ulla Nikula
Kuva Ulla Nikula


Viitasen Piia

Viitasen Piia on lauluntekijä Piia Viitasen luotsaama tummanpuhuvaa indie-folkkia soittava yhtye, joka on hurmannut neljällä albumillaan niin kriitikot kuin liveyleisönkin, ja raivannut Viitaselle jalansijaa Suomen eturivin tarinankertojien joukossa.

Syyskuussa 2019 julkaistu Meidän jälkeemme hiljaisuus albumi on ehtinyt keräämään niin ikään useita viiden tähden arvioita, paikan Helsingin Sanomien vuoden 2019 parhaiden levyjen joukossa, Emma-ehdokkuuden, sekä Aux ry:n Vuoden paras albumi ja Vuoden paras single -palkinnot.

Korille Viitasen Piia saapuu soolona ja osuu varmasti kauniilla äänellään ja lyriikoillaan suoraan jokaisen kuulijan sydämeen. 

Kuva Rami Rusinen
Kuva Rami Rusinen

Varjottaret

Varjottarien tunnelmapop liikkuu elektronisen ja akustisen rajapinnalla. Yhtyeen musiikki ei suoraan sujahda mihinkään genreen vaan kuljettaa kuulijat erilaisiin tunnelmiin, soundimaailmoihin ja tarinoihin. 

Ylävire on bändi täynnä iloisia veikkoja Lahesta! Tämän viisikko tuo Korin jatseille pop/rock/blues/reggae tyyliin iloista ja energistä meininkiä ja tanssilattialle taatusti vipinää!

Isän ja pojan, Matin ja Väinön muodostama Duo Karhos on toiminut vuodesta 2014 ja se keikkailee sekä duona että vierailevien solistien kanssa parikymmentä kertaa vuodessa kirkoissa, konserttisaleissa, kahviloissa ja kuppiloissa. Karhoskaksikko tarjoilee jazzstandardeja ja ikivihreää viihdemusiikkia pianon ja klarinetin välityksellä.