Mars vs. Venus?

Odotettu parisuhdekomedia on vihdoin täällä!

Onko naisella helpompaa miehen kanssa vai miehellä naisen kanssa, kun miehet ovat Marsista ja naiset Venuksesta? Selvää on, että helppoa ei ole kummallakaan. Stand up-komiikkatykitys Mars vs. Venus on täynnä piinaavan tunnistettavia ja sanoinkuvaamattoman hauskoja tilanteita. Välillä stereotypiat pöllyävät, välillä ne ovat taivahan tosia! Tässä esityksessä jokainen, jolla on parisuhteesta kokemusta, löytää ärsyttävän tuttuja piirteitä niin itsestään kuin kumppanistaankin.

Toistensa ja parisuhteensa raivostuttavimpia ja rakastettavimpia puolia ruotivat Johanna Tohni ja Riku Suokas - stand up-koomikot jotka ovat pariskunta paitsi lavalla, myös tosielämässä. He pistävät itsensä likoon kaulaa myöten: esityksen aikana ryöpytetään niin seurustelun alkuvaihe, uusioperheen haasteet, lapsiperheen vanhempien seksielämä kuin miesten ja naisten erotkin.

Riku Suokas on suomalaisen stand upin isähahmona tunnettu koomikko, näyttelijä ja esittävän taiteen moniottelija: hän on mm. johtanut Tampereen Työväen Teatteria ja Hämeenlinnan Kaupungin Teatteria sekä perustanut Tomaatteja! Tomaatteja! -stand up-festivaalin. Perussuomalaisesta ulkomuodostaan huolimatta Rikussa asuu hieman runoilijaa. Hänessä yhdistyvät suuri sydän ja suomalaisen, keski-ikäisenmiehen alemmuudentunne.

Johanna Tohni on stand up-koomikko, improvisaationäyttelijä ja monialainen teatterintekijä. Vaikka hän aloitti stan up-lavoilla keikkailun vasta 2014, on hän monelle suomalaiselle komiikan ystävälle tuttu klubeilta, festivaaleilta ja Nelosen Stand Up! -ohjelmasta. Johanna on omien sanojensa mukaan suorapuheinen, nelikymppinen äiti-ihminen, johon monet (hänet itsensä mukaan lukien) liittävät sanan "härski".

Mars vs. Venus?  Yrityskeskus Kori – Puusepänsali lauantaina 20.11.2021

Ovet avautuvat klo 18.00  Show time klo 19.00

Esityksen kesto n. 2h. Esityksessä on väliaika.

Liput 35€ sis. alv.& palvelumaksu

Esityksen jälkeen iltaa voi jatkaa tanssien ja baarin antimista nauttien.

Lounaskori

Herkutteluun  ja nautiskeluun tarjolla tapaslautasia ja väliajalla kahvitarjoilut.

Illan tarjoilut ovat myynnissä erikseen Lounaskorin puolella.

Puusepänsalin baari Tirra-Torvi Ravintolat. K18

Yrityskeskus Kori Koritie 2, 15540 Villähde. Puusepänsali 2krs. sisäänkäynti ovi 20 

Lahden seudun liikenteen linja-auto nro 4. Linja-auto pysähtyy aivan Korin edessä. Autoilijoille Korilla on isot ilmaiset parkkipaikat.